Mostarski mališani se odrekli sladoleda i novac donirali vatrogascima u Tučepima

mališani, Mostar
... čiji roditelji imaju kuću u Tučepima, odlučilo je sav novac iz svojih kasica prasica da uplati vatrogascima iz Tučepa, kako bi mogli da obnove svoju opremu.

Kako prenosi Index.hr, dječak i djevojčica, Tamara i Matija, su u prostorije DVD-a Tučepi došli s bakom i donijeli uplatnicu na kojoj se vidi da su uplatili 1000 kuna te crteže koje su nacrtali za vatrogasce.

E ovo je bilo vrjedno objave. Tamara Bošnjak 8 godina i Matija Vican 7 godina inaće iz Mostara a imaju kuću u Tučepima su došli danas u Dvd Tučepi sa svojom bakom Olgom Mandić.Djeca su odlućila da sav novac iz njihove kasice prasice doniraju vatrogascima i pomognu im da kupe sebi bolju opremu,odrekli se sladoleda i slatkiša u korist vatrogasaca. Matija i Tamara su prilikom dolaska donjeli crteže za dvd Tučepi i uplatnicu sa uplaćenim iznosom.

U ime Vatrogasaca Tučepi jedno neizmjerno i veliko HVALA

U razgovoru za Index.hr zapovjednik DVD-a Tučepi Goran Bušelić kazao je kako im je posebno toplo oko srca jer se radi o maloj djeci koja su ih ovim velikodušnim činom oduševila. Svi smo iznenađeni i oduševljeni ovom gestom. Takvi postupci nam daju snagu da se trudimo i radimo ovo što radimo u ovakvim uvjetima kakve imamo. Drago nam je da ljudi zbog kojih to radimo prepoznaju i cijene naš trud, bez obzira na njihovu dob”, rekao je kratko Bušelić.