FOTO  Mostar: Vrtić Čudesna šuma organizira seminar za roditelje-NTC sustav učenja

ntc sustav, Čudesna šuma, seminar, ranko rajović

Na seminaru se obrađuju teme o razvoju sposobnosti za učenje, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, praktične aktivnosti tijekom kojih sudionici  ovladavaju NTC tehnikama. Seminar izvode autor programa Ranko Rajović i koautor Uroš Petrović sa stručnim timom.

"Dječji vrtić „ Čudesna šuma" surađuje s dr. Rankom Rajovićem od prosinca 2015. godine kada smo organizirali prvi dio seminara za odgajatelje i stručne suradnike u HNŽ, te predavanje za roditelje. Seminaru su se odazvale sve predškolske ustanove na području županije, a na predavanju je prisustvovalo preko 200 roditelja.
Nastavak obuke , odnosno drugi dio seminara za odgajatelje i stručne suradnike u predškolskim ustanovama organizirali smo u rujnu 2016. godine.
U našoj Ustanovi primjenjujemo NTC program svakodnevno i svjedoci smo pozitivnog utjecaja programa na razvoj djeteta. U suradnji sa dr. Rankom Rajovićem, u ponedjeljak 19.06.2017.godine biti će upriličen seminar za roditelje uz najavu otvaranja NTC centra u sklopu dječjeg vrtića „ Čudesna šuma",
"izjavila je ravnateljica vrtića Ivana Brkljača.

Prijave su otvorene od 09.06. 2017.godine broj sudionika je ograničen.