Mostar: Podržite akciju Razmjena igračaka + Humanitarno darivanje

Mostar, darivanje, darivanje igračaka
„Razmjena igračaka" zamišljena je na način da roditelji i djeca izaberu 3 nježno korištene igračke i donesu na štand BUDI TU zajednice. Za uzvrat će dobiti 3 igračke drugog djeteta. Cilj akcije je olakšati roditeljima odgoj djece u potrošačkom društvu i istražiti s čime se druga djeca igraju.

„Humanitarno darivanje" za cilj ima razvijati društvenu odgovornost i humanost kod djece od malih nogu. Zamolili bismo roditelje da se dogovore s djecom i izaberu još 1 igračku iz svoje kolekcije i daruju u humanitarne svrhe.

Akciju je podržao Centar za socijalni rad Mostar koji će osigurati da svako dijete iz obitelji štićenika centra dobije poklon za blagdane koji slijede. Pozorište lutaka Mostar u petak 22.12.2017. s početkom u 17 sati održat će predstavu „Novogodišnja bajka" za 143-je djece iz 71 obitelji štićenika Centra za socijalni rad Mostar. Nakon predstave organizirat ćemo dodjelu paketića i djeci proslijediti igračke prikupljene u akciji.

BUDI TU zajednica prvi rođendan proslavlja sa sjajnim rezultatima. U posljednjih godinu dana organizirali smo 6 radionica za roditelje na kojima je učešće uzelo 200+ roditelja. 12 stručnjaka praktičara iz različitih područja odgovorilo je na preko 200 upita od strane roditelja. Organizirali smo 3 humanitarne akcije „Razmjena igračaka + humanitarno darivanje" na kojima smo prikupili preko 1000 igračaka koje smo proslijedili u 9 domova za djecu bez roditeljskog staranja i djecu s posebnim potrebama.

Pozivamo roditelje, djecu, odgajatelje i sve ljude dobre volje da se pridruže akciji.