Mostar: Kako odgojiti šampione?

Mostar, radionica
...aktivnih roditelja održati u srijedu, 21.06.2017. od 18 do 20.30 sati, u Princess dvorani hotela Mepas u Mostaru.

Uvodničari na radionici za roditelje su psihologinja Tea Vučina koja će savjetovati roditelje kako motivirati djecu da se bave dodatnom aktivnošću, pospreme sobu ili počnu učiti. O važnosti fizičke aktivnosti na rani razvoj djece govorit će Mario Glibić, profesor sporta i voditelj Univerzalne sportske škole Sport talent Mostar. Toni Šunjić, reprezentativac Bosne i Hercegovine u nogometu iz uloge vrhunskog sportaša podijelit će iskustva s roditeljima kako mogu podržati djecu koja odluče trenirati. Nakon uvodnih izlaganja, roditelji će imati mogućnost postavljati pitanja kroz diskusiju tijekom radionice.

Paralelno s radionicom za roditelje održat će se i igraonica za djecu na temu Oživljavanje zaboravljenih igara. Školovana odgajateljica djecu uzrasta od 3 do 12 godina naučit će kako se igraju guma, klikeri i školica. Roditelji koji dođu na radionicu, imaju mogućnost ostaviti djecu u igraonici u periodu od 18 do 20.30 sati.

Ulaznice za radionicu po cijeni od 25,00 KM mogu se kupiti na Info pultu Prodajnog centra Mepas Mall.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI - Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU - Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara. Neki od savjeta pomoći će i nama - roditeljima.