Mladoženja smislio kako uštedjeti na svadbi, no što će na to reći gosti?

vjenčanje, vjenčanja, ponašanje, kupovina, brak, vjenčanje, tučnjava, vjenčanica, strah, spoj, brak, godine, brak, ljubav, pitanja, vjenčanje, solerica, stvari, vjenčanje, mladenka, muškarci, otkriće, vjenčanje, supruga, kum, kuma, pijanstvo, svadba, kredit, kriteriji , mladenka, kuma, vjenčanje, izdaja, kuma, Novac, kuma, vjenčanje, fotograf, fotografiranje        , vjenčanice, vjenčanica, običaji, vjenčanje, prevara, pismo, otac, udaja, vjenčanje, ušteda, mješoviti brak, anketa, mladenka, kuma, vjenčanje

No štedljivi Ben odlučio je kako ih novac neće spriječiti u tome da se vjenčaju pa je svadbu organizirao za samo 2.000 funti dok će im gosti morati platiti mjesto u kojem će se svadba održati, piše The Sun. Odmorište s četiri zvjezdice bi ih, naime, koštalo 14.000 funti, no on je to naplatio gostima tako da će 60 gostiju plaćati 150 funti po osobi, a oni koji imaju djecu, njih 20, naknadno će platiti još 50 funti.

- Da bi došli na vjenčanje svejedno bi si morali platiti hotelsku sobu, a ovako će samo platiti nama. Gostima će to biti kao vikend odmor, a nama će puno pomoći - rekao je Ben koji je vjenčano odijelo naručio s ASOS-a i platio ga samo 50 funti. Svadba će se održati na seoskom imanju u engleskom Gainsboroughu, a večera je organizirana u velikoj dvorani dok će gosti kasnije prespavati u 16 vikend-kućica. Gostima će biti poslužen roštilj koji je mladence izašao svega 250 funti, dok su na piće potrošili još 500 funti.