Marina Radoš: Volite i pazite svoje susjede koliki god oni bili potpuni luđaci

Marina Radoš

... kartica vanvremenskog teksta, otuđila sam se i prepustila inspiraciji. Kupila se šteka cigara i udri po pisaćoj mašini.
Taman na jednoj od dražesnih seksualnih scena s novim junakom Lolom Kinskim (gadan je ko lopov, ali zaljubit ćete se u njega kao i u Mikija obećajem i kunem se) kad začu se:
''Majkoooooo.... Majkoooo stara slušaj pjesmu sina svog''
Pa još deset meni nepoznatih.

Ivan bi vjerojatno do tada već napravio haos i prijavio USKOKU naše susjede jer ga ometaju u partiji šaha sa KIM JONG HENOM iz Japana, ali Maki je tolerantna - i ja sam nekad nekome izvlačila živce mixom domoljubno-partizansko-navijačkih pjesama + Arsen Dedić, i sada me Gospod Bog kažnjava na najokrutnije moguće načine. (Bavrka family, please forgive me)
''Oj svijetla Majska zoro'' je svirala dok sam se tuširala, pa sam zapjevala s ljudima.
''Una mattina mi son svegliato, o bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao'' - u meni je probudila feminizam i umalo sam ostala nedepilirana u kupatilu i rekla sama sebi: Ti si puno više od te lepote u ogledalu Maki!!
''Ti si pjesma moje duše ti si bol u srcu mom'' - ok Marina, prestaje se tipkati imaš nekog viskija što je Ladislava donila ljetos...

''Tiho Tiho teče Neretva'' - ooo majku vam jebem!!! Gasi glazbu ovdje se stvara umjetnost i može svirati samo ona kiša s youtubea i to na slušalice!!!!
Obukla sam se, osušila kosu (izgledala kao Regoč), a oni su do tad već bili na ''Pukni zoro staru majku probudi pa da vidi ko joj dolazi!''

- Dobra večer gospođo možete li molim vas mrvicu stišati?
- Vi i vaš dečko se tuširate u ponoć, pa se mi ne bunimo!

Kurva se nasmešila. U očima njenim vidjela sam radost proizvedenu alkoholom, domaće vino - de uzmi - de sir s nekakvog otoka (sir je jedino Livanjski i Križin pfc)
Da ne dužim, u stan sam se spustila sljedeće jutro oko 4 sata, stanje organizma ko da sam u opušcima spavala, jedva se digla na posao, ne znam i dalje kako se zove narod koji gore obitava, ali oni mene znaju i čitaju na Fejsu.
Status realno nema poruku, osim da volite i pazite svoje susjede koliki god oni bili potpuni luđaci.

Trebat će netko pozvati policiju kad umrete sami i zaključani, a mačka vam počne jesti lice.

Živjeli!