Makedonska pjevačica poslala dirljivo pismo i odaslala snažnu poruku

poklon, romantika, žene, božićno drvce, žena, poklon, poklon, rođendan, kupovina poklona, Božić, djeca rast, Božić, poklon, pokloni, Tijana Dapčević, pismo, djed božićnjak
Tijana Dapčević, makedonska pjevačica, podigla je prašinu svojom objavom na Instagramu koja je ujedno pismo Djedu Božićnjaku. Tijana je objavila emotivno pismo koje je mnogima natjeralo suze na oči, a mi ga prenosimo u cijelosti jer o ovome pismu bruji cijela regija.

Tijana nesretna zbog izgleda: 'Izgledam kao narkoman, Bože mi oprosti'
"Dragi Djeda Mraze, možda je malo glupo što ti pišem tek sada, kada sam uveliko i majka i teta. Sada, kada bi trebalo da surađujemo samo oko sadržaja poklona jer nam je svima jasno da su sva djeca bila dobra, uvijek su dobra, dok se za nas odrasle to baš i ne može reći. Izvini što te ne pitamo za zdravlje u srpnju i kolovozu, dok odmaramo u slanijoj verziji sebe. Jedva dočekali sunce i dane bez točkica u kalendaru koje označavaju obaveze.

Oprosti što, ponekad, onako krišom, maznemo poneku čokoladicu iz novogodišnjih paketića. Znaš kako je, padne šećer (u saobraćaju), padne tu i neki PMS, on baš nikad ne bira ni praznik ni mjesto.

Oprosti što nemamo dovoljno SMS poruka. Oprosti što mnogi i dalje uče djecu da postoje boje koje su za dječake i one koje su za djevojčice, ali nisam sigurna da li uopće želim tražiti oproštaj za one koji se svoje djece odreknu ako se uhvate za sve boje odjednom i na sebe navuku dugu.

Oprosti onima koji uvjeravaju djecu da su mami modricu ispod oka napravila vrata, kao da djeca ne znaju da vrata služe samo za sakrivanje pogleda od stvarnosti.

Ako budeš baš raspoložen, oprosti i onima koji dječacima oduzimaju pravo na suze, tvrdeći da im time dodaju muškost. Nikad nisam voljela matematiku, a pogotovo ne kad je ovako glupa.

I podsjeti sve roditelje da ispod jelke ne ostavljaju skupe stvari uvjereni da su djeci poklonili snove, a svim ostalim danima paketić svoje pažnje ostave negdje u uredu, na radnom mjestu i na kraju tebe okrive da ne postojiš. Ljubi te T", stoji u objavi makedonske pjevačice Tijane Dapčević.

Dnevnik.hr