FOTO  Ma samo opušteno: Fotografija iz rađaone na Merkuru koja je oduševila Facebook

dijeca, trudnice, carski rez, trudnoća, stres, gubitak kilograma, postporođajni kilogrami, KB Merkur, porod
Očevi koji prisustvuju rođenju svoga djeteta znaju biti vrlo uzbuđeni, nervozni i prestrašeni, ali to ne vrijedi i za jednog tatu snimljenog u rađaoni u zagrebačkom KB Merkuru.

Čekajući da porod krene, ovaj opušteni muškarac ispružio se na loptu za pilates dok je na drugoj lopti sjedila njegova trudna partnerica. Sjedenje na lopti za pilates inače trudnicama olakšava dok čekaju početak poroda, a u Merkuru su jednu takvu loptu našli i za ovog kulerskog tatu.

Samo opušteno, piše uz duhovitu fotografiju objavljenu na Facebook stranici primalja KB Merkura. Nesvakidašnji prizor iz rađaone mnoge je nasmijao, a neke mame prisjetile su se i vlastitog poroda.

Ja prije 6 mjeseci rodila u tom boksu i jao meni, ali suprug bio uz mene i najbolja sestra Karolina koja je bila uz nas od početka do kraja. Puno puno pozdrava cijelom odjelu, napisala je Tina.

Oblijeva me znoj kad vidim ovaj prostor, još su doživljaji friški. Pozdrav najboljim primaljama od "gemina" Rafaele i Gabriele, komentirala je Martina.

Evo Saša Marinić ako se ikad više nađemo u rađaoni, budemo tražili loptu i za tebe da mi radiš društvo, poručila je Ana suprugu.

zadovoljna.hr/facebook