Inspirativna priča: Iva je u poplavi ostala bez kuće, da smiri mamu osmislila je posao i obje zaposlila

Iva i mama, suknje, posao
"Moje ime je Iva, a moja obiteljska kuća je još jedna u nizu potopljenih u katastrofi koja je zadesila tri države. Trenutno se nalazim u privremenom smještaju u Zagrebu. Ne znam kada ću se vratiti pa sam se odlučila i pokrenula ovaj projekt zajedno sa svojom mamom jer je moja obitelj ostala bez krova nad glavom, a gospodja mama bez firme. Kako je danima dezorjentirana, odlucila sam joj dati posao u ruke i tako je nastao ‘Iva i Mama' - projekt koji je jednostavno izbacila poplava..."

Zatečena iznenadnom katastrofom koja je zadesila drzave i poplavljenom obiteljskom kućom u Slavoniji, Iva, inače diplomirana novinarka je na jedan kreativan nacin odlucila zabaviti svoju mamu, dati joj posao u ruke i pomoci obitelji u katastrofalnoj situaciji.

Cura sa talentom za posao, sada skupa s mamom stvara unikatne suknje koje možete vidjeti u videu. Njen plan u isto je vrijeme jednostavan, a zapravo nevjerojatno velik. Iva za njega kaže kako se nada da će biti inspiracija i drugim ljudima čija je imovina nestala u poplavama.

P.S.: Suknje možete naručiti na stranicama Iva Chu design.

Pogledajte video, sve će vam biti jasnije: