Hercegovačke neženje: Mi nismo alkoholičari i neradnici

Na ponudu u pismu smo se odlučili pola iz šale, ali pola i iz zbilje poučeni također člankom koji smo pročitali na Vašem portalu o curama iz Rusije koje su se udale u Hercegovinu. Nije nam namjera bila da nekoga navučemo ili ne daj Bože nešto još gore što se može pročitati na brojnim komentarima.

Hercegovačke neženje traže cure za udaju u inozemstvu

Hercegovke uzvraćaju udarac: Ne postoje žene na svijetu koje bi se udale za lole i neradnike

Kao prvo mi nismo nikakvi alkoholičari jer je jedan od nas profesionalni vozač već 15 godina, a drugi radi u jednoj državnoj istutuciji. Alkoholičari ili kako nas nazva djevojka na portalu seoske lole nismo, a obadvojica imamo kod svojih domova bašte koje radimo za osobne potrebe.

Znamo dobro i što ima sve u Europi, jer smo obadvojica proputovali cijelu i nije nam namjera bila ni da se uspoređujemo sa njom, ali ni da priznamo da se tamo bolje živi nego kod nas u Hercegovini. Uostalom mi nemamo ništa ni protiv da oženimo naše domaće djevojke čija se načela podudaraju sa našima, ali smo već i napisali da je u selima Hercegovine sve manje djevojaka, pa i žena jer sve one hrle prvo ka Mostaru, pa onda Splitu, Zagrebu, pa i puno dalje.

Na kraju krajeva svi oni koji su gledali seriju Ljubav je na selu znaju koliko ima djevojaka koje su poželjele živjeti na selu i biti seljanke. To nije nikakva sramota, kao ni pismo kojim smo mi pokušali animirati djevojke na udaju u sela, ne samo za nas dvojicu, nego i za stotine momaka poput nas diljem Hercegovine.

Hvala na ustupljenom prostoru.

hercegovina.info