Bračni par dobio šestorke

bebe
bebe
Trudnoća se napokon dogodila, a tijekom nje su doznali da će dobiti četvorke. Međutim, 11. svibnja godine postali su roditelji šestorki!.

Ajibola Taiwo je prava majka heroj. Iznijela je rizičnu trudnoću i na svijet donijela tri dečaka i tri djevojčice. Djeca su rođena u bolnici u Richmondu u Virginiji na carski rez i teže između 500 grama i kilograma.

Novopečeni roditelji su znali šta ih čeka, i da će im kuća biti poput vrtića. Ajibola i njen suprug Adeboie bili su presretni kada su doznali da će konačno dobiti nasljednike, i na prvom ultrazvuku u studenom shvatiili su da će dobiti četvorke.

Čuli su otkucaje četiri srca, a onda su u siječnju otišli na još jedan redovan pregled i liječnici su otkrili još dvije bebe. Ovakva trudnoća je veoma rizična i bio je potreban tim od 40 ljudi koji bi sudjelovao u porođaju. Tim je unaprijed vježbao i sve pripremao za izvanserijski porođaj. Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedjelje, dok je šestero novorođenčadi i dalje na intenzivnoj njezi.

- Nadam se da će najmanje od mojih šestero djece odrasti i reći "ja sam bio tako mali, a pogledaj me sada" - nježno priča majka Ajibola.

Posljednje šestorke koje su stigle na svijet, donijela je jedna majka na Trinidadu i Tobagu u martu 2013, ali su samo tri bebe preživjele.