Obilježimo zajedno Svjetski tjedan dojenja

budi tu
... odnosa u promicanju dojenja i pružanju podrške mladim majkama.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja i Bio Save - Matične stanice organiziraju druženje budućih roditelja s ciljem obilježavanja Svjetskog tjedna dojenja u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19.30 sati u The Caffe baru u ulici Zagrebačka 18. u Mostaru.

Uvodna izlaganja održat će
Dr. Tanja Krešić, ginekologinja - „Prednosti dojenja za majku - Prevencija malignih i drugih bolesti"
Rusmira Arapović, savjetnica za dojenje - „Dojenje - Suradnja, zajedništvo i partnerski odnosi"
Mama - „Moje iskustvo s dojenjem"

Izjave za medije predviđene su u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19 sati u prostorijama The Caffe bara u Zagrebačkoj ulici. Medijima će se obratiti uvodničarke dr. Tanja Krešić, Rusmira Arapović i organizatori.

Ulaz na događaj je besplatan, a sve goste darovat ćemo poklonima naših sponzora: Alpha plus ljekarne Mostar, Bio Save - Matične stanice, Dotea Mostar Kraš trgovina, Violeta d.o.o. i Weleda - Prirodna kozmetika.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI - Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU - Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara. Neki od savjeta pomoći će i nama - roditeljima.