FOTO/VIDEO  Novi hit na internetu: Snežana, ima traktorom da zgazim tvog oca ako bude ometao moje ljubavne planove prema tebi”

Kad ćeš već jednom shvatiti da te volim mamu ti j .... onu nenormalu tvrdoglavu, blokirala si me na Fejsu. zamijenila broj, ali ovdje ćeš k .... malo da me blokiraš. Samo hoću da te volim, iako me ne j .... ni 1%. ali ja ne odustajem. A tvom ludom ocu reci, ako me još jednom bude ometao u mojim ljubavnim planovima prema tebi, ima traktorom da ga zgazim!!

Ovaj post koji je izvjesni Deniel iz Srbije ostavio na YouTubeu ispod pjesme "Daleko si" (Ivana Selakov feat.. Aca Lukas) u svega nekoliko sati prikupio je je rekordan broj komentara i izvjesno je da bi mogao postati najkomentiraniji video na južnoslavenskim jezicima ikada.

Nesretnom Danielu Snežana je brzo odgovorila, a tek nakon toga krenula je diskusija s nebrojenim komentarima, potpore jednom ili drugom, ali najćešće u šaljivom tonu. Evo šta je napisala Sneža:

Kad mi je Milica rekla da si ostavio komentar ovdje i kad mi je rekla što, samo što me srcka nije spucala. Pa ti nisi normalan majke mi. ČOVJEČE. SHVATI. ŠTO JE BILO BILO JE, PROŠLO JE. I nemoj više pijan da mi se motaš oko kuce tata je rekao da će sljedeći put policiju zvati. Toliko da znaš. l ODJ ... VEC JEDNOM BOLESNA pijanduro!!!

Doznajemo.com