Nova Facebook aplikacija: Hajde da se kresnemo

Novom aplikacijom na Facebooku, "Kresni se s prijateljima" omogućuje korisnicima ove društvene mreže da saznaju tko je od njihovih online prijatelja spreman za "kres varijantu", naravno bez obveza.

Nova aplikacija na Facebooku "Bang With Friends" tvrdi da će pomoći korisnicama / korisnicima ove društvene mreže da "anonimno pronađu prijatelje koji su spremni na kombinaciju za jednu noć" i to tako što će ih sparivati ​​po principu privlačnosti, prenosi britanski "The Daily Mail ".

Međutim, opća sumnja postoji koliko je zapravo ova aplikacija anonimna, jer, navodno, već postoji propust koji omogućuje korisnicima prije nego što se uloguju saznati tko od njihovih prijateljica / prijatelja koriste "Bang With Me".

Kada se korisnica / korisnik ulogirati na "Kresni se" aplikaciju na ekranu se pojavljuje zaslon s brojnim profilnim fotografijama Facebook prijatelja suprotnog spola, čime je nagoviješteno da je ova aplikacija prije svega namijenjena Facebook korisnicima heteroseksualne orijentacije.
Ispod svakog profila postoji gumb obilježeno "Down to Bang" (Kresnuo bih / Kresnula bih) pomoću kojega korisnik naznači za koju osobu je seksualno zainteresirana / zainteresiran.