Nestale su 1971. godine, no tek sad je otkriveno što im se dogodilo!

policija, lažna diploma, akcija, policija, Hercegovina, MUP ZHŽ, tjeralica, navijački neredi, Poljud, Hrvatska, Vatreni, Dragan Paravinja, dnk, ubojstvo, arkan, tjeralica, uhićenje, dileri, Busovača, granica, silovanje, narko mafija, Čapljina, Hutovo blato, Široki Brijeg, krađa, Posušje, djeca, policija, Tomislavgrad, svećenik, ukradeno vozilo, lopov, pažnja, Ferid Suljović, SDP BIH, Sarajevo, policija, droga, Sinj, livnjak, tjeralica, MUP ZHŽ, ivan roso, MUP ZHŽ, tjeralica, ubojstvo, lopovi, Mostar, krađa, Posušje, krađa, provala, MUP ZHŽ, prijetnje, uhićenje, policija, Jablanica, Rama, krađa, vozilo, policija, tjeralica, MUP ZHŽ, Rama, zlatarnica, pljačka, Hrvatska, nestali, policija, Mostar, krađa, automobil, tjeralica, Ljubuški, sud, Livno, krađa, zlato, Neretva, leš, Metković, Tuzla, nestanak, Vrgorac, meso, šverc, rakovi, krijumčarenje, BIH, Hrvatska, dragan žulj, nestanak, Dubrovnik, Hrvatska, krađe, uhićenja, Dubrovnik, silovanje, Ljubuški, krađe, policija, silovatelj

Pune 43 godine nitko nije znao što se dogodilo sa sedamnaestogodišnjim djevojkama Cheryl Miller i Pamellom Jackson koje su nestale davne 1971. godine u Južnoj Dakoti.
Djevojke su se u noći nestanka, piše Huffington Post, automobilom uputile na zabavu povodom završetka školske godine, no na nju nikada nisu stigle.

Prošle jeseni velika suša presušila je rijeku, a na njenom dnu ležao je automobil netalih djevojaka. Vlasti su u njemu pronašle ostatke Cheryl i Pamelle i njihove osobne stvari te ustanovile da su njih dvije kobne noći sletjele s ceste u rijeku.

Istraga je ustanovila da su djevojke doživjele prometnu nesreću i kako nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Naime, antropološki nalazi pokazali su da na njihovim tijelima nije bilo tragova nasilja, a u obzir su uzeta i svjedočenja njihovih prijatelja koji su tvrdili da u noći nestanka 17-godišnjakinje nisu konzumirale alkohol. Međutim, ostaje nejasno što je točno uzrokovalo nesreću koja je odnijela dva mlada života.
Zanimljiva je i činjenica da su vlasti i članovi obitelji nakon njihovog nestanka više puta pretraživali područje gdje je jesenas pronađen autombil. Otac nestale Pamelle umro je samo pet dana prije negoli je on otkriven. Nikada nije saznao što se dogodilo s kćeri.

Jedan od intrigantnijih slučajeva koji se neko vrijeme povezivao s nestalim djevojkama je onaj lokalnog farmera Davida Lykkena. Na njegovom su imanju u okrugu Union 2004. godine pronađene ljudske kosti, no istraga je pokazala da one nisu pripadale Cheryl i Pamelli.