Nazvala muža u ured i saznala da je mrtav, no to nije bio jedini šok!

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
Naime, zaposlenik Svjetske banke u Beču našao se u središtu pažnje kada se ispostavilo da je u braku s dvije žene s kojima ima djecu. Naravno, nijedna od njih nije znala za tu činjenicu. Istina o dvostrukom životu 51-godišnjeg bakara izašla je na vidjelo kada je jedna od njegovih supruga, Linda, nazvala ured u Beču u kojem je radio i tek onda saznala tragičnu vijest. Liam je preminuo, no tada je uslijedio još jedan šok - ona nije bila jedina žena s kojom je bio oženjen.

Slučajno doznala za smrt i drugu suprugu

47-godišnja supruga za obje je činjenice doznala slučajno, i to kad je iz Irske pozvala muža telefonom u njegov ured u Beču. Potpuno se šokirala.

Najprije joj je portir banke rekao tragičnu vijest o smrt supruga, nakon čega je razgovarala s još jednom osobom koja nije vjerovala da je baš ona njegova supruga, jer je njegova udovica već obaviještena o smrti.

Ponašali se se kao da sam luda

''Bila sam uporna, no taj čovjek ponašao se kao da sam luda i rekao mi da više ne zovem'', ispičala je šokirana Linda.

Iz bečke policije rekli su da su nakon potvrde Liamove smrti obavijestili njegovu 31-godišnju suprugu, koja također živi u Irskoj.

Irski bankar s Lindom iz grada Limericka imao je dva sina, dok je s drugom suprugom, s kojom se oženio prije nekoliko godina, imao kćer.

Njegove dvije supruge ništa nisu sumnjale, a u bečkom uredu za Lindu nitko nije čuo.

''Na njegovom poslu nitko mi nije vjerovao, svi su samo govorili da znaju njegovu suprugu, i da to nisam ja. Očito me nikad nije spomenuo'', rekla je Linda.

Nisu živjeli zajedno

Iako već neko vrijeme nisu živjeli zajedno, Liam se nije želio razvesti, već joj je plaćao mejsečno uzdržavanje.

No, iznenadna smrt otkrila je njegov dvostruki život.

Irska policija i sud vode detaljnu istragu o ovom slučaju kako bi pitanje nasljedstva preminulog bankara moglo što pravednije riješiti.

I.La./ Daily Mail