Nakon što su osvojili loto bračni par se razveo: Muž uložio milijune u novu djevojku

loto
...razveli su se 15 mjeseci nakon dobitka. Adrian je našao drugu ženu koju je zaprosio na Maldivama, a potom potrošio na nju 2,7 milijuna eura.

Adrian je odlučio svojoj novoj zaručnici Samanthi Burbidge pokloniti 10 konja, a potom kupiti ergelu u Norfolku i napraviti sve što je potrebno za nove ljubimce. Novi objekt zove se Forest Edge Arena. Njegovi prijatelji kažu kako on nije ranije imamo nikakav interes za konje, te da se sve promijenilo otkako je sa Samanthom.

"Mora uložiti novac u nešto, zašto ne bi uložio u nešto što interesira Sam", kazao je jedan njegov prijatelj za The Sun.

Forest Edge Arena ima vanjske i unutarnje sadržaje, a kada uđete na portal dočeka vas poruka: "Samantha i tim vam žele srdačnu dobrodošlicu u Forest Edge Arenu. Imamo unutrašnje i vanjske arene za ozbiljne jahače, kao i sadržaje za one koji samo žele gledati događaje i uživati u šalici čaja ispred vatre."

Adrian je upoznao Sam, koja je 16 godina mlađa od njega, u pubu u siječnju prošle godine. Samo tri tjedna nakon toga, napustila je posao i preselila se bliže njemu. Počeli su se zabavljati i Sam se uskoro preselila u njegovu vilu vrijednu 8,1 milijun eura. Potom je zaprosio na romantičnom putovanju na Maldivima.

Njegova bivša supruga Gillian kazala je kako njihov razvod nema veze sa trećom osobom, već da ih je veliki dobitak potpuno promijenio.

"Kada dobijete na lotu to je veoma stresno. Stvari se događaju. Nekada u životu morate krenuti dalje. Sada smo oboje sretni", rekao je Adrian.

Samo tri mjeseca nakon ove izjave zaprosio je Samanthu.