FOTO/VIDEO  Nakon razvoda od supruge primio se alata i precizno prepolovio svu zajedničku imovinu

razvod, stvari
Naime, on je odlučio svu imovinu koju je stekao tijekom braka s bivšom doslovno podlijeliti na pola. Jednu polovicu svih stvari poslao je svojoj bivšoj, a drugi dio je odlučio prodati na eBayu.

iPhone, Mac laptop, bicikl, fotelja, LCD televizor, pa čak i auto podijeljeni su na pola. "Hvala ti na 12 ‘prekrasnih' godina, Laura. Zbilja si zaslužila pola. Ovim putem također šaljem pozdrave svom nasljedniku", napisao je u videu objavljenom na YouTubeu koji je snimio dok je sve precizno dijelo na dva jednaka dijela.

Iako je još uvijek nejasno radi li se o šali, Nijemac je uložio truda i na eBayu stavio detaljan opis kod svakog predmeta koji je odlučio prodati. “Ovo je aukcija za četiri prekrasna crna stolca napravljena od laganog drveta sa sjedalom od pletera”, stoji u opisu.

No, i na eBayju je odlučio objasniti svima o čemu se radi.

“Nažalost pola stolca nedostaje. To posjeduje moja bivša žena. Ona je htjela kako je god moguće imati polovicu onoga što posjedujem. Odlučio sam sve prepoloviti kako bi ona dobila svoju polovicu. Ako ništa, stolci mogu poslužiti kao umjetnička instalacija”, napisao je ispod jedne od ponuda.HMS