Najopasniji haker otkrio tajne dokumente o izvanzemaljcima - prijeti mu 70 godina zatvora!

Danas 45-godišnji haker iz Glasgowa, Gary McKinnon, slovi kao jedan od najpoznatijih hakera današnjice, a tu je "titulu" zaradio nakon što je 2001. i 2002. upao u oko 97 američkih vojnih i NASA-inih računala. U Velikoj Britaniji se već 10 godina vodi pravna bitka za njegovo izručenje Americi, gdje ga vjerojatno očekuje zatvorska kazna od 70 godina, piše javno.hr.

Međutim, on tvrdi da je tragao isključivo za podacima o izvanzemaljcima i besplatnoj energiji. U svojem je pretraživanju naišao i na nekoliko zapanjujućih informacija. Prema njegovim iskazima, naišao je na fotografije građevine na Marsu koja sigurno nije ljudskog podrijetla, a i na dokument zanimljivog sadržaja naslovljen s "izvanzemaljski časnici". Imena vojnog osoblja spomenuta u dokumentu nije mogao pronaći niti u jednoj drugoj bazi podataka.

Svjedočenja časnika o susretima s vanzemaljcima

U potrazi je naišao i na projekt u kojem su okupljena svjedočenja visokih vojnih časnika o susretima s izvanzemaljskom tehnologijom i pokušajima inženjera da se tuđinska tehnologija primjeni za ljudske potrebe.

U NASA-inoj bazi podataka naišao je i na posebni odjel zadužen za brisanje NLO-a sa satelitskih slika svemira, a svi su ga ovi pronalasci, prema riječima američkog pravnog sustava, označili kao "najopasnijeg hakera u povijesti".

S obzirom da su svi podaci ponovno u rukama Amerikanaca, teško je da će se ikada moći utvrditi ima li u njegovim tvrdnjama stvarno istine.