Najbolje SMS poruke za čestitati Božić

Božić, sajam, Mostar, Mostar, Božić, Božić, Božić, humanitarne akcije i apeli, Frama, studentski zbor, sms, čestitka, Božić, NSU JP EPHZHB, Božić, humanitarne akcije i apeli
1.Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!

2.Polete li anđeli poput ptica,dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim!

3.U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

4.Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

5.Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

6.Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.

7.Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom.

8.Noćas usnih divan san s mirom slavi Badnji dan. Neka ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje večer. Neka ti srećom dom zablista na rođenje sina Krista.

9.Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima.

10.Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje. Sretan Božić!

11.U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

12.Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga!

13.Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

14.Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi. Sretan Božić!

15.Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blgdaneneka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati.

16.U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

17.Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

18.Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!

19.Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doći!

20.Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high, zato ti nisam upao kroz dimnjak znaj. Pukla mi je s darovima vreća, ali ipak ti želim best Christmas i da te prati sreća.

portaloko.hr