Na Facebook stavio sliku na kojoj krade gorivo iz policijskog automobila!

Ako netko već želi ukrasti gorivo, vjerojatno zadnja stvar koju biste pomislili jest da će se ta osoba odlučiti na krađu goriva iz - policijskog automobila!

Upravo je to napravio 20-godišnji Michael Baker iz Letcher Countyja u Kentuckyju koji je tijekom krađe pozirao svojoj curi koja ga je fotografirala kako krade gorivo i pokazuje srednji prst. Bakeru je ta slika bila toliko zabavna da ju je, vjerovali ili ne - objavio na svom profilu na Facebooku.

Ta se fotografija ubrzo proširila ovom društvenom mrežom, a kada je se dokopala i lokalna policija, započeta je istraga koja je rezultirala Bakerovim uhićenjem - proveo je jednu noć u zatvoru te je optužen za krađu.

Novinari lokalne televizijske postaje WYMT razgovarali su s Bakerom i njegovom curom Joann Sandelin koja je im je rekla da je sve bila samo šala dodavši da, ako su mislili krasti gorivo, to sigurno ne bi objavili na Facebooku, jer oni 'ionako nikada ne kradu'.

No, s njom se baš nije složio Baker koji je novinarima ipak priznao da je ukrao malo benzina iz policijskog automobila - pokušao je uzeti više, ali kaže da nije bilo puno u rezervoaru. Nakon ove situacije, u lokalnoj policijskoj postaji odlučili su da će ubuduće spremnike s gorivom - zaključavati, piše dnevnik.hr.