Muškarci, gledajte u ženske grudi, pa ćete dulje živjeti!

silikoni, Venezuela, nestašica, veličina grudi, grudi, ženske grudi, promjene, životna dob, grudnjak, grudi, veličina, nepravilnosti, grudi, žene, ljepota, grudi, neugodnjak, ženske grudi, muškarac, gledanje, produljivanje života

Samo deset minuta gledanja u grudi obdarene žene jednako je učinkovito kao 30 minuta aerobika, tvrdi gerontologinja dr. Karen Weatherby.

Istraživanje gledanja ženskih grudi provedeno je na 200 ispitanika u tri njemačke bolnice. Trajalo je pet godina. Polovica ispitanika gledala je grudi, a druga polovica od toga se suzdržavala. Na kraju istraživanja znanstvenici su zaključili da gledanje ženskih poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni tlak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolijevanja od krvožilnih bolesti.

Znanstvenici vjeruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi, koja dovodi do općeg poboljšanja zdravstvenog stanja.

- Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Vjerujemo da, ako to radi stalno, prosječan muškarac može živjeti i četiri-pet godina dulje - kaže dr. Karen Weatherby.

Još je pet načina koji će muškarcima produljiti život, napominju znanstvenici. To su - da se što više seksaju, ožene se, da imaju djecu, budu odgovorni i da se malo udebljaju.

Izvor: 24sata.hr