FOTO  Multiplex Ekran najava

Multiplex Ekran najava
...glazbene komedije "PITCH PERFECT 3: NA PUTU DO ZVIJEZDA", animirana 3D komedija "FERDINAND (3D)" i pretpremijerne projekcije akcione avature "JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU (3D)"

PITCH PERFECT 3: NA PUTU DO ZVIJEZDA

Anna Kendrick i Rebel Wilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3", nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Paul Brooks iz Gold Circle Entertainment i Max Handelman i Elizabeth Banks iz Brownstone Productions. Film će režirati Trish Sie („Uhvati ritam 5").


 

FERDINAND (3D)

Bik koji voli cvijeće stiže na velika platna! Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.


 

JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU (3D)
Pretpremijerne projekcije 26. i 27. 12.

U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu. Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra - već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe... Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.