Muke mještana Fucinga: Pokraj table s imenom mjesta turisti se fotografiraju aludirajući na seks

...fotografiraju u neprimjerenim pozama, aludirajući na seks. Ime su iz Fucking htjeli promijeniti u Fugging, no ono je već zauzeto. U Austriji već postoji mjesto nazvano Fugging, a postoji više od sto godina, piše Mirror.

Gradonačelnik Fugginga, Andreas Dockner, izjavio je kako su i oni mijenjali ime iz Fucking u Fugging, no razloga se više ne sjeća. "Prva spominjanja našeg sela kao Fucking datiraju iz 1195. godine, no do 1836. selo je postalo poznato kao Fugging", izjavio je Andreas. Budući da se riječ fucking nije počela koristiti do 1475. godine , oni koji su Fucking imenovali tako, nisu aludirali na seks.

Gradonačelnik današnjeg Fuckinga smatra da bi njegovo mjesto bilo pravi mali raj, samo da nema tog imena. "Imamo prekrasno selo, mirno je i lijepo. Imamo pravu malu zajednicu. Samo nam ime stvara probleme", rekao je Franz Meindl. Iako su neki već krenuli mijenjati ime Fuckinga u Fugging, to se nije dogodilo jer je gradonačelnik Fugginga javio kako je to ime, na koje je jako ponosan, već zauzeto. Također, Andres je savjetovao stanovnicima Fuckinga neka budu ponosni na svoje ime, i neka ga ne mijenjaju.