'Mrtvi' Rus probudio se u mrtvačnici pa nastavio piti s prijateljima

 trovanje alkoholom, francuz, takmičenje u eksanju, alkoholizam, lake droge, droga, alkoholičar, piće, pijanstvo, alkohol, alkoholizam, alkohol, alkoholizam, ovisnica alkohol, alkoholičar, izbaciti alkohol, alkoholizirani vozač, alkohol, zdravlje, navika, alkohol, alkoholičar, pijanstvo, rus, alkohol, tijelo, posljedice
Ruske Hazanskije vijesti jučer su objavile da je muškarac naizgled preminuo nakon opijanja s prijateljima. Oni su nazvali policiju, a policija je pozvala medicinsku ekipu koja je tijelo prebacila u mrtvačnicu, prenosi Mashable.

Muškarac je ondje "čudesno" oživio.

Detektiv Aleksej Stojev rekao je da je mrtvačnica bila prepuna pa su neka tijela, uključujući i ono ovog muškarca, bila na podu. Prenosi Večernji list.

- U jednom trenutku muškarac se probudio i nije razumio gdje je. Bilo je vrlo mračno i hladno, a mozak mu je bio pomućen alkoholom. U mraku je osjetio nečije hladne udove te se prestrašen zaletio prema vratima. Ali bila su zaključana. Muškarac je počeo svom snagom lupati po vratima - rekao je Stojev.

Prestrašena zaposlenica pozvala je policiju, a policajci joj isprva navodno nisu vjerovali. Međutim, na kraju su stigli i otvorili vrata. Spašeni muškarac nastavio je piti s prijateljima od kojih se jedan navodno onesvijestio kad ga je vidio.