FOTO  Mostar: Upis na besplatni tečaj engleskog jezika

Mostar, tečaj, engleski jezik
...podršku Mjesne zajednice „Bijeli brijeg" i Američkog kutka u mjesecu rujnu nastavlja s implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Mostara, s posebnim naglaskom na socijalno ugrožene skupine društva koje nisu u mogućnosti samostalno financirati postojeće tečajeve engleskog jezika.

Tečaj se sastoji od ukupno 9 razina, koje odgovaraju europskom referentnom okviru za jezike, a polaznici nastavu pohađaju na onoj razini koja se prethodno utvrdi predtestiranjem. Nastava se izvodi u prostorijama Mjesne zajednice „Bijeli brijeg" i prostorijama Američkog kutka u Mostaru.

Svi polaznici koji pripadaju socijalno ugroženim skupinama dobit će edukaciju i međunarodno priznat certifikat besplatno, a one osobe koje ne spadaju u skupinu socijalno ugroženih, obavezne su samostalno financirati mjesečnu članarinu Centru u visini od 27,00 KM. Nastava se izvodi prema planu i programu našeg Centra, a svaki naš polaznik dobit će elektronsku knjigu prema kojoj se svako predavanje uspješno i realizira.

Nakon završenog tečaja, polaznicima će biti uručen međunarodno priznat certifikat koji će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države. Certifikat je moguće upisati i u radnu knjižicu.

Ovaj projekt istovremeno se implementira u 35 zemalja svijeta,a prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta. Moramo posebno naglasiti kako se u Mostaru projekt uspješno realizira već nekoliko mjeseci,a osim tečaja engleskog jezika naš Centar u budućnosti planira realizirati projekte besplatne edukacije za njemački i talijanski jezik. Ovaj mjesec isto tako posebnu pažnju poklanjamo našim najmlađim polaznicima, djeci svih uzrasta koja se mogu prijaviti na tečaj i kojima će se nastava realizirati prema posebnom planu i programu, sa strategijama i metodama primjerenim njihovom uzrastu.

You are all welcome...

Prijave su u tijeku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com