[VIDEO] Tajna besprijekornog tena: Jessica Alba otkrila kako izgleda njezina dnevna beauty rutina

ljepota, beauty trikovi, kozmetika, koža

Holivudska slatkica Jessica Alba izgleda kao da je vrijeme stalo. Slavna glumica ima lice poput djevojčice - čisto, mekano i blistavo, a za to postoji jako dobar razlog. Svaki dan Alba započinje temeljitom beuaty rutinom koju nikada ne preskače, jer vrlo dobro zna koliko je redovita briga o koži važna.

Želite li očuvati mladoliki izgled kože poput Jessice Albe potrebno je voditi računa o koži od tinejdžerskih dana te pronaći kozmetičke proizvode koji najbolje odgovaraju vašoj koži. Slavna glumica svoju dnevnu rutinu započinje hidratantnom kremom za lice koja koži daje potrebnu dozu hidratacije. Njezin trik je taj da kremu uvijek pomiješa s primerom za sjaj kože.

https://www.youtube.com/watch?v=Fnf27stxyDQ

Prije nego što se krema upije, dobro je kožu nježno istrljati masažerom za lice, a potom lice izmasirati prstima kako bi pospješili cirkulaciju.

Kada ste kožu temeljito pripremili, vrijeme je za make up. Koža mora biti nahranjena, mekana i glatka kako biste bili sigurni da se šminka neće ljuštiti ili se lijepiti za suhe dijelove na koži. Jessica Alba širokim kistom za puder nanosi puder u kamenu kako bi stvorila takozvani 'no make up' make up.

ljepota,beauty trikovi,kozmetika,koža

Ovisno o vremenskom razdoblju, odabire jednu od tri nijansi između kojih varira tijekom godine i puder nanosi na cijelo lice i vrat, nakon čega licu da svježinu uz pomoć ružičastog rumenila.

Slavna glumica zna da obrve mijenjaju 60 posto lica, pa uredno počupane i iscrtane obrve nikada ne preskače. Odaberite olovku za obrve koja se savršeno stapa s bojom vaših obrva i njome iscrtajte vanjske linije obrva, a potom ispunite unutarnje djelove i obavezno začešljajte dlačite prema gore kako bi izgledale uredno.

Ako imate ravne i male trepavice, prije nanošenja maskare uvijek je dobro uviti ih uvijačem i nanijeti primer u maskari, baš kao što to radi Alba.

ljepota,beauty trikovi,kozmetika,koža

Glumica je s obožavateljima podijelila i beauty trik koji je naučila od vizažista - umjesto blenderom, korektor uvijek u kožu utapkajte prstom. Temperatura tijela omogućit će da se korektor uz pomoć prsta bolje sjedini s kožom.

Što god radili nikako nemojte preskočiti konturiranje. Uz pomoć seta za konturianje tamiju nijansu nanesite kistom ispod jagodica i brade, na čelo i tanjim kistom na očni kapak te sa svake strane nosa okomitim potezom kista kako bi vizualno suzili ili naglasili pojedine dijelove lica.

Na donji očni kapak nanesite sjenilo nekoliko nijansi tamnije od svoje boje kože kako bi istaknuli oči te malo ruža koji se neće previše isticati, jer ne zaboravite da želite postići prirodni izgled. Ukoliko vam se lice sjaji, uvijek ga možete na samom kraju setirati puderom u kamenu ili, kako to Jessica Alba voli - primerom.