U modi su dugine boje

moda, boje

Na primjer, osoba obučena u vedru i svjetlu boju možete vas automatski opskrbiti pozitivnom energijom. Jesu li samo djevojke te koje eksperimentiraju s bojama? Iznenađujući rezultati istraživanja pokazuju da dječaci vole boje više od djevojaka. Stručnjaci se slažu da je odjeća jarkih boja idealan način za privlačenje pažnje.

"Dani kada su se naušnice morale podudarati s haljinom i cipelama su prošlost! U modi je zavladala era miješanja boja. Svojim klijenticama savjetujem crvene naušnice, žutu haljinu i svijetlo zelene cipele. Ako se zahvaljujući odjeći možete osjećati svježe i poletno, zašto biti vjeran samo crno-bijelim nijansama?", pita se stilistica Archana Dayme.

Modna dizajnerica Rashi Bajaj također je opčinjena bojama. Ona kaže: "uskladite visoke pete s torbicom, a bolja haljine neka bude kontrastna. Prije svega – budite odvažni"!

Ako se pitate koja se nijansa ove godine nalazi na vrhu top liste ovosezonskih hit boja, odgovor glasi: žuta je totalni hit! U modi je i spektar boja, od crvenkastih nijansi do ljubičaste i boje lososa.


K. R./ordinacija.hr