Trajna depilacija dlačica

Možda ste isprobale svakojake metode kako bi se riješile ovih upornih napasti, ali niste zadovoljne rezultatima. Veliki troškovi, urastanje dlačica ili upala korijena dlake problemi su koji muče mnoge žene i stoje na putu spram prekrasne glatke kože.

Jedino rješenje koje će riješiti sve ove probleme je trajna depilacija. U kozmetičke salone uveden je novi potpuno neinvazivni tretman koji će donijeti zadovoljavajuće rezultate. Radi se o novoj tehnologiji uklanjanja dlačica E light tehnologijom.

Iako su već postojale slične metode postojao je problem što se tiče dlačica koje su manje pigmentirane, tj. uređaji ih nisu prepoznavali. Ova nova metoda djeluje na sve dlačice čak i one koje su vrlo svijetle ili u potpunosti bez pigmenta. Proces kojim se uništava korijen dlake zove se termoliza. To znači da se korijen dlake uništava djelovanjem topline.

Ovaj sustav funkcionira ponešto drugačije no ostali. Pored klasičnih ILP metoda trajne depilacije ovaj sustav ima prednost da se koristi u kombinaciji sa radio frekvencijom. Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuti tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice.

Simbiotski se koristi i radio energija i optička energija koje djeluju točno na metu. Ono ciljano upravo je korijen i metoda ostavlja epidermis tj. površinski sloj kože u potpunosti netaknutim. Dakle ako niste bile sigurne kako se riješiti neizbježnih problema koje prate san o lijepoj koži bez dlačica nekoliko tretmana E light depilacijom bi moglo biti upravo ono što vam je potrebno i k tome rješenje je trajno.

Nikada više nećete morate u žurbi brinuti jesu li vam noge, bikini ili pazusi glatko depilirani. Ako ste o ovome već razmišljale nema boljeg vremena nego sada da ovu misao sprovedete u djelo.

Želimo vam da se napokon možete riješiti britvica, trakica, boli i neugodnih nuspojava i uživanje u glatkoj i blistavoj koži.

Izvor : zanosna.com