FOTO  Svjetski brend prirodne kozmetike Apivita predstavljen u Mostaru

Svjetski brend prirodne kozmetike Apivita predstavljen u Mostaru
...s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima, sinoć je službeno predstavljen u prekrasnom prirodnom ambijentu konobe restorana Del Rio u Mostaru, na zadovoljstvo sve većeg broja žena koje koriste prirodnu kozmetiku. Predstavljanju su prisustvovali brojni farmaceuti i dermatolozi s područja cijele Hercegovine, koji su APIVITA kozmetiku doživjeli svim svojim osjetilima, prepuštajući se predivnom putovanju kroz svu ljepotu prirode.

Inspirirani Hipokratovim holističkim pristupom, koristeći djelovanje čistih organskih eteričnih ulja, APIVITA proizvodi blagotvorno djeluju na tijelo, um i dušu. Ni jedan proizvod ne sadrži štetne sastojke kao što su parabeni, polipropilen glikol, silikoni, umjetne boje i mirisi, brzo se upijaju te učinkovito djeluju na kožu, istovremeno umirujući osjetila i podižući raspoloženje, darivajući dobrobit i pomlađivanje.

APIVITA je inspirirana zajednicom pčela te sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. Jedan od tih proizvoda je propolis, čudotvorni antiseptik prirode i razlikovni element APIVITE. Poboljšava učinkovitost proizvoda, zahvaljujući svojim antiseptičkim i antioksidativnim svojstvima. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete i učinkovitosti proizvoda, APIVITA je zamijenila običnu vodu organskim infuzijama, uključujući biljnu infuziju grčkog planinskog čaja, ružmarina, hamamelisa i kamilice.

U gotovo 40 godina iskustva, u APIVITI je razvijeno više od 5.000 formula na bazi prirodnih sirovina, čime je postignut 100% prirodni koncentrat u svakoj formuli. U svakoj životnoj dobi, neovisno o spolu, ključno je voditi računa o „prehrani" svoje kože, a APIVITA nudi rješenje za uravnoteženu prehranu na prirodan, učinkovit i holistički način. Sigurni smo da će ova dragocjena kozmetika postati omiljeni i nezamjenjivi proizvod u njezi svake osobe. APIVITA nije samo kozmetika, ona je STIL ŽIVOTA.