FOTO  Stvarni ljudi, stvarni stil: Mostarka Kolinda Zovko

stil, moda, Kolinda Zovko
Ime i prezime: Kolinda Zovko

Dob: 37g.

Čime se baviš?

Frizerka sam.

Kako bi ukratko opisala svoj stil?

Uh, kratko opisati - teško, ali recimo ovako da je moja draga prijateljica rekla o mom stilu da je to ekstravagancija sa slobodom izražajnosti. Pa recimo da je to miks ekstravagancije i slobodnog stila. Uglavnom, sve suprotno od trendovske uniformiranosti.

Što se trenutno vrti na tvojoj playlisti?

Pa tu su uglavnom domaći izvođači, uz neizostavnog i meni najdražeg Borisa Novkovića, u zadnje vrijeme se jako jako često vrti i uvukao mi se pod kožu odličan zadnji album Masima Savića.

Što čini tvoju današnju kombinaciju?

Tu su neizostavne Ray-Ban naočale (koje su definitivno moj fetiš i nemalu kolekciju ih imam, tu je i "problem", što se kod naočala i mene često događa ljubav na prvi pogled), majica i šal su Zara, torba je unikat ručni rad moje sestre. Dosta garderobe koja upotpunjuje moj stil je rad moje sestre, uz nju sam sigurna da nitko neće imati nešto slično. Hlače su iz indijskog butika Ornament u Zagrebu koji mi se jako sviđa zbog svoje neobičnosti i originalnosti, tako da sam čest kupac kod njih. Cipele su Aldo. Na kraju nakit, ne malo bitan, prije su to bili pirsinzi, naušnice i lančići, a sad su to tetovaže (koje se tu sad i ne vide ), neizostavna narukvica iz Međugorja i prsten od Murano stakla koji je uspomena iz Venecije.
Na drugoj fotografiji nosim naočale Ray-Ban, šal iz Zare, jaknu Xnation, torbu Carpisa, hlače iz butika Ornament i tenisice Art.

Postoji li domaći ili strani dizajner čiji rad bi posebno istaknula?

Da, dva mlada hrvatska dizajnera koji mi odskaču i čije kreacije mi se jako sviđaju, a to su Juraj Zigman i Anamarija Asanović.

Što si posljednje kupila?

Zadnje sam kupila prije neki dan jedne "lude" i neobične providne gumene čizme na vezanje (izgledom na kalup marti). Bila je to ljubav na prvi pogled, prvo na netu, a onda i uživo kad sam ih vidjela. Inače ne kupujem planirano i ciljano, nego kad naiđem na nešto što mi se svidi, kako ja volim reći ljubav na prvi pogled, tako i kupim.

Tvoj omiljeni jesenski komad u ormaru?

Ako se moram odlučiti za jednu stvar, onda neka to bude siva jakna od eko kože Cindy Crawford za C&A.

Omiljena rubrika na MODAMO.info?

U cijelosti je sve odlično, a ono posebno što će mi prvo privući pažnju su naravno hairstyle - frizure, zatim modni dodaci, cipele i torbe, moda kroz povijest...

modamo.info