FOTO  Snimljen modni editorijal kao najava 12. Riječkih stepenica

moda
... baštine privlači pažnju već desetljećima. Interesantna lokacija industrijske zone s pogledom na Rijeku poslužila je kao modna kulisa snimanja editorijala 12.Riječkih stepenica, koje će se održati 24.kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.

Na slikovitim lokacijama oko samog Torpeda, u suradnji sa portalom Extravagant, ispred fotoaparata Ive Znaor našle su se Iris Vujić i Jana Delač predstavljajući modele dizajnerica; Antonele Gregorović/ Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design, riječke obrtnice Senke Mitrović/ Butik Rival te Vesne Pretković/Vesna Sposa. Frizuru potpisuju stilisti Perman Experience, a šminku Paola Peček. Upravo će ovi modeli biti predstavljeni na nadolazećim Riječkim stepenicama kao dio njihove cjelovite kolekcije.

Na modnom događaju posjetitelji će imati priliku vidjeti još i kolekcije Anje Stehlik, Jeordie's, večernje haljine iz salona Vjenčanica Biba, kolekciju dizajnera Trgovačke tekstilne škole Rijeka, Ghetaldusa, La Tramp papirnate torbe sa hrvatskim potpisom. Predstaviti će se i kreatori Udruženja obrtnika iz Rijeke; krojački obrt Stopica, krojački salon Dajana, Cro design studio i krojački obrt Botun. "Riječke stepenice imaju od samog početka za cilj promociju tekstilne industrije i hrvatskog dizajna stoga me raduje ostvarena suradnja sa kreatorima Udruženja obrtnika iz Rijeke", rekla je Ivana Delač, direktorica projekta. "

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a after party biti će održan u Teatro lounge baru.