Predsjednica u posljednje vrijeme često 'reciklira' odjevne kombinacije

Kolinda Grabar Kitarović

Ovaj brend poznat je po natpisima na glagoljici koji krase njihove odjevne komade, a na crnom sakou što je slogan brenda već 20 godina. Već je nekoliko puta predsjednica nosila njihove komade, a vlasnica Vesna Milković ispričala nam je kako je do suradnje došlo, kada je Kolinda posljednji put viđena u istoj kombinaciji kada je u srpnju ugostila bugarskog predsjednika Radeva. 

-Mislim da je ovo već treća godina kako surađujemo. Prvi put smo joj napravili bijeli kostimić s motivom paške čipke kada je išla u posjet engleskoj kraljici - priča nam Vesna.

Kolinda Grabar Kitarović

U SVETIŠTU MAJKE BOŽJE TRSATSKE JUČER JE ODRŽANA JE PROCESIJA I SVETA MISA POVODOM BLAGDANA VELIKE GOSPE

Kolinda Grabar Kitarović

ISTI JE KOMPLETIĆ NOSILA I ZA SUSRET S BUGARSKIM PREDSJEDNIKOM

U srpnju je predsjednica obišla Baziliku Svetog groba i franjevački samostan, a odlučila se za "nude" kombinaciju. Ovo je ujedno bio i prvi državni posjet nekog hrvatskog predsjednika Izraelu.

Kolinda Grabar Kitarović

Ovu kombinaciju predsjednica je nosila i u videu objavljenom dva tjedna prije toga na njezinom Facebook profilu, kada se prisjetila velikog uspjeha Vatrenih u Rusiji 2018. Isti je styling nosila i kada je 12. srpnja primila izaslanstvo Viteškog alkarskog društava Sinj. Inače, predsjednica u posljednje vrijeme često nosi kosu skupljenu u punđu, što je ljeti idealna frizura za održavanje. 

Kolinda Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović