Ovo su djevojke koje se bore se prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019.

izbor modela, Hrvatska

Natjecateljice za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019. stigle su sa vodećom hrvatskom prijevozničkom kompanijom Croatia Bus u biser jadranskih marina na izbor koji će se održati 14. rujna ove godine u Marini Frapa u Rogoznici.

Djevojke će se u resortu Marine Frapa pripremati za veliku završnicu koja će u finalnom izboru dati pobjednicu koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru u Monte Carlu u prosincu 2019.godine. Za vrijeme priprema bit će održano nekoliko modnih revija i raznih foto i video snimanja na atraktivnim lokacijama same marine, Rogoznice i okolice.

Na izboru WTM Croatia u Marini Frapa, kao posebne gošće bit će i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore gdje će u sklopu programa i primiti službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence.

U Marini Frapa priprema se event ljepote i mode te će biti glazbeno popraćen vokalima lijepe Antonije Šole, Iggy-a Popovića,Dore Škender i makedonskog pjevača Davida Temelkova.