Održana modna revija Evolutionove Škole za modele

Varaždinska Glazbena škola bila je u petak, 5. ožujka, domaćinom završne modne revije Škole za modele udruge Evolution. Varaždinska je modna udruga na taj način proslavila petomjesečni rad s mladim modelima, odnosno manekenima.

U Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole, koja je bila napunjena do posljednjeg mjesta, 40-ak muških i ženskih modela predstavilo je kolekcije odjeće Blaženke Roth, Witboya, Eme Bernik i Galeba. Modnu su reviju pratili Neven Ciganović, Nenad Hervatin, Antonio Marušić, momci iz grupe Voodoo lizards i mnogi drugi.

Varaždinska dizajnerica Blaženka Roth predstavila se s tri kolekcije: prikazane su večernje haljine, vjenčanice i kreacije od trapera. Butik Witboy predstavio je večernje i casual varijante izgleda za muškarce i žene. Dizajnerica Ema Bernik pokazala je pak program spavaćica i pidžama za muškarce i žene, a modna kuća Galeb kolekciju donjeg rublja, također za muškarce i žene. Za frizure modela pobrinula se Marijana Gregurić, a za šminku modela Mirela Magdić.

Prvi put partneri udruge Evolution bili su Tehnološki park, Fitness centar "Sportlife" te kozmetički salon "Sanja Sajko".

zena.hr