FOTO  Nives Ćorić predstavlja kolekciju modela za mlade poslovne žene.

Nives Ćorić, kolekcija, moda
Kolekcija je osmišljena tako da obuhvata svaki element ženske garderobe. U ovoj kolekciji možete naći zanimljive varijante bluza i košulja koje možete kompletirati sa poslovnim odijelom ili ih nositi samo u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama. Poslovno odijelo je osnovni element u ormaru svake poslovne žene. Mi ih radimo u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama. To su odijela koja su savršenog kroja a rađena su od prirodnih materijala koji su ugodni za nošenje, kvalitetni i u kojima ćete nakon 8 sati rada i dalje izgledati uredno. Ponuđeni modeli haljina u potpunosti odgovaraju zahtjevima poslovnog dress coda. Namjenjena je samouvjerenim i modno osviještenim ženama, koje žele izgledati elegantno, profinjeno i trendovski.

Pri izradi ove kolekcije vodili smo računa prije svega o kvaliteti materijala. Koristili smo prirodne materijale poput vune, svile, viskoze i pamuka koji su ugodni za nošenje i koji se ne gužvaju. Što se tiče boja mi smo najviše koristili sivu, tamno plavu, crnu i smeđu. Bluze i košulje smo radili svjetlijih boja da malo osvježe cijelu kombinaciju. Ono što je bitno još naglasiti a što i vidite na našim fotografijama je da su to modeli urađeni u plus size veličinama mi brinemo o „stvarnim „ ženama koje će se moći vidjeti i prepoznati u ovim modelima.

Upravo u ovoj kampanji sama dizajnerica postala je model i na poseban način svoj dizajn približila svim ljubiteljima mode. Kao kulisa ove kampanje poslužio je prekrasni mostarski hotel "Hotel Mostar", za šminku je zaslužna Marija Tolj, a za fotografije Daniel Rezo.
Službena FB i Instagram stranica Nicca designed by Nives Ćorić