Najpoželjnije shopping odredište Mepas Mall večeras predstavlja kolekciju za jesen

Pokažite strast i zablistajte u bojama i novim modelima svjetski poznatih brendova Mepas Mall-a koje će na večerašnjoj modnoj reviji od 19 sati predstaviti najljepše djevojke BIH, među kojima i aktualna Miss BIH Fikreta Husić, te brojne druge uspješne manekenke i top modeli.

Dosta modela u boji ljubavi nudi i brend Iris Moda- Marella. Nove jesenske kolekcije Marelle sigurno će zadovoljiti i one najizbirljivije pripadnice ljepšeg spola.

Osim Marelle, Iris Moda će predstaviti i londonski nakit accessorize, te bogatu kolekciju obuće ALDO.
Posjetitelji će imati priliku uživati u top modelima štikli, gležnjača i čizama koje slijede najnovije trendove.

Brend  XYZ Sportina Group povezuje nov format XYZ  trgovina, koja se bazira na multibrand konceptu sa najpoznatijim igračima u svijetu mode:

ARMANI JEANS , BOSS BLACK , BOSS GREEN , EMPORIO ARMANI UNDERWEAR , MARC CAIN , ICE ICEBERG ,FRACOMINA, FORNARINA, KOCCA, MARX, JACK &JONES, NICKELSON, ESPRIT.

Sportina predstavlja još dva prepoznatljiva imena u svijetu mode-Tom Tailor i Orsay, njemačku robnu marku trendovske mode.

Nova kolekcija polako pristiže i na police američkog modnog brenda U.S. Polo assn, koji je namijenjen populaciji koja voli sportsku eleganciju, a opet da je i u modernom stilu.

Vodeći talijanski brend Piazza Italia u vrlo kratkom vremenu je osvojio kupce cijele regije.

Ističu se kao brend za cijelu obitelj, urbanog muškarca i ženu, te djecu od 3-14 godina s odličnim odnosom kvalitete i cijene.

Trendy i casual odjeća, pomno kreirani i osmišljeni modni dodaci za mlađe ljubitelje ulične mode, postali su sinonim za talijanski modni brand Terranova. Originalne kreacije i moderne, trendy boje, ženskih, muških i dječjih kolekcija, već više od 50 godina osvajaju kupce diljem svijeta.

Jedna od najpoznatijih mladenačkih modnih etiketa u kategoriji 'cjenovno prihvatljivog', njemački New Yorker, za ovu jesensko-zimsku sezonu donosi nam mješavinu rokerskog stila, glamura, ležernosti i elegancije.

Mladi će u Mepas Mall-u pronaći doista bogatu ponudu brendova, među kojima je i Tally Weijl, odjeća namijenjena mladim, romantičnim, sexy i samopouzdanim djevojaka.

Jesen u Benettonu donosi pažljivo miješane boje, materijale i dizajn.Zato ove zime budite obučeni u magične, razdragane i raznolike tonove.

Međunarodna modna i lifestyle kuća s.Oliver predstavlja nekoliko linija - s.Oliver Casual, s.Oliver junior, QS by s.Oliver, Selection by s.Oliver.Nova kolekcija s.Oliver donosi obilje cool jeansa, trendi majica s printevima, ženstvenih haljinica, udobnih i funkcionalnih jakni, te toplog pletiva.

U novoj kolekciji Bellissime  preovladavaju ženstvene linije, nadahnute svjetskim modnim trendovima iz 60-ih i 70-ih godina. Kolekcija je u isto vrijeme romantična i odvažna, buntovna,  za žene koje znaju šta žele i koje u svakoj prilici žele izgledati chic i dotjerano.

Jesenja sonata smirujućih tonova odzvanja novom kolekcijom  Alma Ras, koja će predstaviti svoj spavaći program, kao i poznati brend LISCA.

Bogatu ponudu obuće i modnih dodataka predstavit će Planet Obuća, Leonardo, te

Shoe Be Do. Dođite i budite dio njihovog veselog svijeta cipela.

Sportsku odjeću, obuću i opremu predstaviti će najpoznatiji svjetski brendovi-Adidas, Nike, Converse i drugi.

Nakon modnih revija u na 4. katu Mepas Mall-a, kojima i završava NIVEA BH Fashion Week Mostar, zabava se nastavlja na after party-ju u Maraskinu, dok gurmanima preporučujemo restoran Prestige, gdje mogu uživati u specijalitetima vrsnih kuhara.

Dođite vidjeti koje modne trendove nam diktiraju svjetski brendovi Mepas Mall-a.

Ulaz na reviju je slobodan za sve posjetitelje.