Najbolji parfemi za frajere

Priča o parfemima je obično rezervirana za djevojke, no to znači da frajeri trebaju bazdit na žuju i pljuge. I za njih postoji arsenal mirisa koji će se urezati u pamćenje, a tko zna, možda i probuditi malo žešću znatiželju komada kojeg si napikirao. U svakom slučaju, evo par naših prijedloga vrhuskih mirisa s kojima ne možete pogriješiti makar se postavili na trepavice.

Armani Code

Senzualan, elegantan, muževan. Armani Code dolazi u crnoj classy bočici koju ćete vjerovatno htjeti sačuvati nakon što istresete i zadnju kapljicu. Sa blagom aromom limuna i karamele, dodacima cvijeta masline... Code zrači izuzetnom svježinom. Pravi protuotrov za jesenski smog.

Dolce&Gabbana Light Blue

Jedan od onih mirisa koje ili totalno obožavate ili ne podnosite. Uglavnom mu se ekipa klanja kao božanstvu i premda je jak te ga treba vrlo oprezno dozirati, Light Blue for Men će pokoriti vaš bliži radijus nježnom i prepoznatljivom aromom. Djevojke opisuju miris riječima savršenstvo i raj, a plus je i što bez problema traje čitav dan ne gubeći na svježini.

Lacoste Essential 

Francuski odjevni brend koji je pokorio svijet svojim krokodilčićem ima zavidnu kolekciju odličnih parfema a mi izdvajamo Lacoste Essential. Ima karakterističan 'morski' štih a fora je da miris ima par različitih nijansi koje izmjenično dominiraju tijekom dana. Definitvno izbor za sportske tipove, bez obzira igraju li tenis poput Jean René Lacostea ili ne.

Ed Hardy

Otac moderne tetovaže, Ed Hardy, danas se pustio tinte za kožu i bacio na proizvodnju traperica, majci, šešira koje nose Justin Timberlake, Chris Rock, Ashton Kutcher...pored toga, tip potpisuje izuzetne parfeme. S prepoznatljivim tigrom na bočici, Hardy kao rođen za rokersku škvadru koja osim gitara zna nositi i probrane mirise.

Hugo Boss Boss

Klasik koji jednostavno ne može iznevjeriti. 'Boss' od Hugo Bossa se reklamira kao prikladan za svaku dob, situaciju, godišnje doba, boju čarapa, raspored sati... OK, malo smo se zaletili. Izuzetno muževan, učiniti ćete seksipilno ozbiljnim a i traje ono... traje li ga traje. Škvadra prigovara da je malo skup, ali to je cijena kulovitosti. Za ostale, tu je uvijek sladunjava vodica iz najbližeg samoposluživanja.

Krešimir Dujmović / kuler.teen385.com