FOTO  Miss Turizma Hrvatske je Lara Vukušić

miss, Miss Hercegovine

FOTO: Nenad Šimunić

Novookrunjena Miss turizma koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu mlada je Lara Vukušić, a Mister turizma,koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami, je Jakov Vranković . Oboje dolaze iz Splita.

Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, porečkog The Voicea Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer.

Finalisti izbora nosili su najnovije kolekcije modnih kuća Oktan, Jeordie's Peperoncina, Kik, modnog salona Carisma, kupaće kostime Pletix te obuću Converse i salona cipela Fas.
Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske godinama je jedan od najrespektabilnijih modnih izbora koji uz modu promovira i hrvatski turizam u zemlji i svijetu. Pobjednici izbora, osim što će predstavljati Hrvatsku u svijetu, postaju zaštitna lica za brandove Automaritea, Avon, Crystal Nails, Desidero by Malagić, SC Lučko te Selectbox.

''Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Honk Kongu i Panami'', rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika.
Ovogodišnji je izbor održan pod visokim pokroviteljstvom Grada Poreča i TZ Poreč uz generalno pokroviteljstvo Grand Hotela Palazzo.