Make-up na plus 40: Nosite boje i neka one nose vas!

Zbog visokih ljetnih temperatura zraka mnogi bježe daleko od ogledala i make-upa. No, potpuno nepotrebno, kažu iz Illamasque. Ljetni trendovi su tu da bi se zabavili bojama, nosili raznobojne tuševe, kremasta rumenila, bronzate i čiste pigmente. Sve to kako bi preplanuli ten našeg istinskog JA bio dodatno naglašen i vidljiv svijetu.

 

"Make-up je poput asesoara, mijenjajte ga i zabavljajte se s njim. Za nas u Illamasqui pravila ne postoje. Beauty trendove treba individualno primjenjivati, a ne slijepo pratiti. Savjetujem kremasta rumenila koja se nanose i na usne. Lako ih je aplicirati i uz njih koža izgleda zdravo. Ne treba pretjerivati s postizanjem tena, no čisti pigmenti i bronzarele su i više nego dobro došli. Neizostavan proizvod svakog nesesera je i Hydra veil gel/primer koji se brine zadržati postojeću vlagu kože te dodati ekstra potrebnu, pri tome je i antiseptik koji štiti od sunca i bora. Uz Hydra Veil dovoljno je licu dodati rumenilo, malo maskare i sjaja i bit ćete blistavi i svježi za čitavo ljeto", savjetuje Illamasquina vizažistica Ivana Bilandžija Billy.

Za postojan ljetni look Illamasqua preporučuje Paranormal UV lakove za nokte, Hydra Veil gel za dodatnu vlagu lica, podlogu sa zaštitnim faktorom Skin base, lagan i kompaktan highlighter Supernatural, čisti pigment Furore, sjajilo Opulent te - za neodoljiv pogled ispod trepavica .

cromoda.com