FOTO  Ljepe žene jure Splitskom rivom

Split, ljepota, moda, ženska moda

...Vesna Sposa ovih je dana završila snimanje za svoju novu modnu kampanju. Atraktivna kampanja snimljena na Splitskoj rivi, oduševila je prolaznike.

Dobro je poznato kako se brzi automobili i lijepe žene savršeno nadopunjuju, a kada u stilu filmova o Jamesu Bondu cijelu priču "začine" večernje toalete modne kuće "Vesna Spose"tada je to uistinu savršena kombinacija.

" Htjela sam napraviti jedan novitet što se tiče modne kampanje, stoga sam se odlučila na snimanje s moćnim crvenim Ferrarijem u pozadini. Želim da se u mojim haljinama žene osjećaju upravo tako - moćno, snažno i samouvjereno.
Snimanje je bilo zabavno i jedno novo iskustvo koje je ostalo zabilježeno na mnogim fotografijama znatiželjnih Splićana i turista koji su prolazili rivom." otkriva poznata dizajnerica.

Kolekciju čine atraktivne vjenčane ,večernje haljine i haljinice za djeveruše "Vesna Sposa" ,široka paleta boja i zanimljivih krojeva. Svaka haljina unikatno je djelo i svaki detalj na njoj pomno je odabran. Kombinaciju snova "Brzina & ljepota" utjelovile su poznate i atraktivne Splitske manekenke Paula Buljan i Antea Valenta a za predivne fotografije zaslužan je Toni Brnović.

Car by Ferrari Najam Split
Make up by Zeljana Piplica (Make Up Željana)
Photo by Toni Brnović (foto studio Toni)
Model : Antea Valenta i Paula Buljan
Haljine modna kuća VesnaSPOSA