FOTO   Hercegovina.Info predstavlja: Dvadesetogodišnja Medina Pašić, voditeljica škole manekenstva modne agencije 'ESTERA' u Mostaru

Medina Pašić, Kristijana Jurić

MOSTAR: Za Mostar uvijek vrijedi ona ocjena da je to grad sa prelijepom rijekom Neretvom ali i da je to mjesto s posebno lijepim i zgodnim djevojkama. Svi oni koji bar jednom navrate u Mostar ostaju u nekom pozitivnom transu kada vide svu tu mostarsku ljepotu tj. lijepe, šarmante i zgodne mostarke koje su oduvijek imale želju ali i uspjeha u tom svijetu manekenstva i modelinga te općenito za sva događanja na kojima se dočarava ženska ljepota.

U tom svijetu modelinga i manekenstva je i dvadesetogodišnja mostarka Medina Pašić koja već ima veliko iskustvo u radu s mlađim djevojkama a na polju manekenstva. Tako je ova lijepa i zgodna mostarka ponovno u ulozi voditeljice škole manekenstva modne agencije "Estera" Mostar a što je uspješno radila i ranijih godina. Da je Medina dosta uspješna govori i podatak da je već skoro devet godina članica modne agencije "Estera" i da je iza nje bezbroj nastupa na modnim revijama i izborima za MISS u BIH. "Znamo da se Mostar oduvijek cijenio po toj ljepoti mostarki koje cijelo vrijeme na poseban način promoviraju ne samo svoj grad već i cijelu regiju. Naravno, sve bi to moglo i bolje jer smo ponekad svjedoci da kod djevojaka kao da postiji neki strah ili kočnica da se otisnu u svijet mode i manekenstva ali kada to krene onda su tu i odlični rezultati. Stoga i pozivam sve djevojke da nam se priključe u ovoj školi manekenstva u Mostaru i da zajedno pripremamo i odrađujemo te brojne projekte iz svijeta modelinga i manekenstva. Naravno da sam presretna što svoje znanje i iskustvo sada mogu prenositi na mlađe djevojke ovdje u našem Mostaru."-poručuje zgodna Medina koja za sebe ima još dosta želje i planova u tom svijetu modelinga i manekensta a ne krije ni želju da jednog dana izgradi i inozemnu karijeru.

hercegovina.info