FOTO  Drugi dan Makeovera na sajmu u Mostaru

sajam, Mostar
. Kako smo obećali donosimo Vam kratki presjek današnjih zbivanja na glavnoj pozornici u sklopu zabavnoga programa Mostarskog sajma 2019.
Drugi dio Makeovera prošao je u super veselom ozračju. Makeover team u sastavu Blaga Pavlak( dizajn i kreacija), Suzana Dodig (MUA) Frizerski salon SEKA i Beauty salon Džana, danas su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea nase dobitnice Andjele Rozić.
Andela je uz prekrasnu haljinu dobila i unikatnu torbicu Ma Cheri by Marijana Dukić i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena, ARTDECO poklon paket, poklon Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke MCI iz Širokoga Brijega.

Osim sto je uradila divnu kreaciju za nasu dobitnicu, Blaga Pavlak je promovirala i dio svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto, kao i nas dugogodišnji partner butik COOL, koji je bio zadužen i za odijevanje naše voditeljice Mateje Ane Pavlović, a sve kreacije nosile su manekenke modne agencije GLOSS.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora zabavnoga programa- Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva, te HT ERONET, kojima se od srca zahvaljujemo kao i naravno svim našim medijskim partnerima.

Uživali smo i u plesnim koreografijama naših plesnih klubova PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash, ŠPK Zrinjski, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D.
U Paviljonu II također je bilo veselo i zanimljivo s obzirom na to da smo dobili pobjednicu nagradne igre koju smo za sve posjetitelje organizirali u suradnji sa SINKROMO namještajem iz Mostara. Tatjana Čarapina bila je najsretnija danas i osvojila je tu super vrtnu garnituru.
A na slatkom kutku današnje slatke delicije spremili su nam Darija Bojović (Slatki užitak Mostar) kao i učenici srednje škole dr.fra Slavka Barbarica iz Čitluka.

Sutra je na programu od 12h Dječji plesni program, a veselo će nam biti večeras kao i u subotu večer u TABOO Restoran i bar gdje Vas očekuje DJ Bosso i Ladies Night