Četiri modela hlača s kojima se bijela košulja najbolje slaže

Četiri modela hlača s kojima se bijela košulja najbolje slaže

Bijela košulja uistinu je jedan od nepobjedivih odjevnih komada. Neovisno o tome radi li se o običnom poslovnom modelu ili varijantama ležernijeg kroja, s njom jednostavno ne možete pogriješiti, pogotovo ako je spojite s idealnim hlačama. U nastavku provjerite koje to modele hlača bijela košulja najviše voli.

1. KLASIČNE CRNE HLAČE

Ako vam je potrebna kombinacija za svečane prigode, uvijek se možete pouzdati u duet klasičnih crnih hlača i bijele košulje. Za ozbiljnija događanja kombinirajte ih s neutralnim salonkama, a za sve ostale prigode slobodno posegnite za efektnijim modelom štikli. Naravno, jednako dobro izgledat će i uz cipele s niskom potpeticom ili ravnim potplatima.

2. TRAPERICE

"Skinny" modeli, "mom" traperice, "boyfriend" varijante… Nije bitno. Koje god traperice odaberete uz bijelu košulju, napravili ste dobar potez.

3. KOŽNATE HLAČE

Ima nešto vrlo šik na vrlo rokerski način u kombinaciji crnih kožnatih hlača i bijele košulje. Naravno, ne morate se zaustaviti samo na crnim modelima – sve druge boje dolaze u obzir.

4. ŠORC

Kombinacija kratkih hlačica i bijele košulje kao stvorena je za ljetne dane, ali trendseterice će je rado nositi i tijekom jeseni uz toplije najlonke ili efektne štrample.