Celebrity dive otkrivaju: 45 beauty trikova u 5 minuta!

Celebrity dive otkrivaju: 45 beauty trikova u 5 minuta!

Svatko od nas voli ‘zaviriti' u beauty rutinu poznatih ljepotica i saznati kojim se to trikovima služe da izgledaju besprijekorno sređene - u svakom trenutku.
Iako je godina na izmaku protekla u brojnim objavama na Instagramu, u kojima su poznate zvijezde odvažno pozirale bez make upa, ipak nas više intrigira otkriti koji su im omiljeni kozmetički proizvodi, koje recepte pripremaju u eliminiranju brojnih nepravilnosti (i one ih imaju!) te što nam mogu savjetovati za njegu kože i kose. Mnogi od njih su nam poznati, neke smo i mi naslijedile od svojih majki i baka, a iako se čine jednostavni, zapravo su vrlo učinkoviti.

Najpoznatiji svjetski modni časopis ‘Vogue' odlučio je za kraj godine okupiti neka od najpoznatijih svjetskih imena te nam otkriti '45 beauty tajni u 5 minuta' te u kratkom videu sažeti ‘sve što smo naučile u 2017. godini'!

Tako smo saznali, primjerice, koji je to domaći recept za piling za usne, koji je glumica Priyanka Chopra naslijedila od svoje mame iz Indije. Za razliku od nje, Viktorijina anđelica Josephine Skriver​, za piling usana koriti - četkicu za zube!
Kako se njeguju najpopularniji svjetski top modeli, poput Kendall Jenner, Adriane Lime, Mirande Kerr i Natalije Vodianove, glumice Drew Barrymore i brojne druge poznate dame, otkrijte u sljedećem videu.