7 odjevnih komada koji savršeno prikrivaju višak kilograma

7 odjevnih komada koji savršeno prikrivaju višak kilograma

Haljine na preklop

Haljine i uopće sva odjeća na preklop odličan je izbor za žene koje imaju problema s viškom oko stomaka. Takve su haljine pravo malo čudo i u njima ćete se osjećati i izgledati odlično. Haljina na preklop bez problema prikriva kritične djelove tijela i ističe obline i siluetu ženskog tijela.

Duge i lepršave majice

Duge i lepršave majice spas su za žene koje pokušavaju sakriti višak kilograma oko struka i trbuha. Ponuda takvih modela je, srećom, beskrajna, pa vjerujemo da ćete pronaći barem jednu po svom ukusu. Tunike također predstavljaju dobar odabir, posebno za svečanije prilike. U svakom slučaju, želite li sakriti stomačić, izbjegavajte uske i pripijene majice i birajte lepršave materijale i modele.

Kardigani

Široki kardigani odnosno „oversize" jakne odličan su izbor za prikrivanje nedostataka zbog svoje širine i načina na koji padaju. Vaša linija izgledati će vitkije, a oni su udobni i jako popularni.

Majice sa spuštenim ramenima

Majice sa spuštenim ramenima ili širokim rukavima odlično će odraditi svoj posao kad je riječ o prikrivanju viška oko stomaka. Naime, kod takvih majica struk nije izražen, pa višak koji vas muči nije uočljiv.

Rastezljivi materijali

Odjevni predmeti od rastezljivih materijala ponekad mogu dobro „odraditi posao" kad je riječ o prikrivanju viška kilograma. Ipak, trik je u tome kako ih nosite. Tajice su odličan primjer, a možete ih kombinirati s tunikom koja će prekriti višak oko struka.

Nosite pomagala za oblikovanje

Iako steznici nisu najseksi ili najudobnija stvar na svijetu, žene s viškom kilograma ih obožavaju i to s razlogom. Oni će vas utegnuti i na taj način ukloniti sve nepravilnosti od tuđih očiju, a odličan su izbor za fensi prilike u kojima je potrebno nositi svečane haljine koje ističu figuru.

Izvor: cosmopolitan.hr