6 pitanja koja si trebate postaviti prije nego što odlučite odrezati šiške

šiške , frizer, video snimak, šiške , kosa, pitanja, šiške , razmišljanje, kosa, izgled

1. Kakve šiške želim?

Ako ne znate želite li izgledati kao Brigitte Bardot ili Rooney Mara, onda niste spremni za odlazak pod škare. Imajte na umu kakve točno šiške želite prije nego što posjetite frizera. Primjerice, Selena Gomez imala je točno određenu frizuru na pameti kada se odlučila za šiške. Ona je htjela look inspiriran 70-ima. Htjela je da budu duže i lepršavije, a to je upravo sada i trend, rekla je stilistica slavnih osoba Marissa Marino.

2. Koliko jaku i zdravu kosu imam?

Ako želite šiške usred ljeta, samo se uvjerite da je vaša kosa u dobrom stanju, odnosno da je zdrava. 'Zdrava je ako može dobro podnositi toplinu i vlagu, rekla je Marino. Ako je suprotno, prvo se pobrinite kosu dovesti u red, a tek se onda odlučite za šiške.

3. Koliko imaš snage ujutro? Koliko si umorna predvečer?

Šiške treba njegovati kako bi izgledale uredno. Razmislite koliko imate vremena i volje za uređivanje svojih šiški ujutro, nakon teretane i prije večernjeg izlaska. Morate imati na umu da šiške zahtijevaju redovitu brigu o frizuri. Ne možete ih samo ostaviti da prirodno stoje kada se ujutro probudite jer najčešće ''strše''. Možda nisu najbolja opcija za one djevojke koje se baš ne zanemaruju frizurom svaki dan.

4. Šalje li ti tvoja kosa signal da je to loša ideja?

Ako vam korijen kose kod čela prirodno ide malo visoko prema gore, onda morate biti pažljivi sa šiškama. Najvjerojatnije vam nikada nećete stajati onako kako bi vi htjeli ili će vam se uvijek razdvajati. Ali bolje je da to znate sada, prije nego što bude prekasno. Nitko ne želi biti djevojka koja stalno ''petlja'' sa svojom frizurom.

5. Jeste li spremni za dugotrajnu vezu?

Zapamtite da morate njegovati svoje šiške cijelo vrijeme. Jednom kada budete spremni pustiti šiške da narastu, sjetite se da je to dugotrajan proces. Ako se udajete za nekoliko mjeseci ili ste se u prošlosti često žalili na svoje frizure nakon odlaska kod frizera, dobro razmislite jeste li spremni za takav korak.

6. Koliko dugo već želiš svoje šiške? Iskreno?

Impulzivna i nagla odluka da odrežete šiške nije uvijek najbolji izbor. 'Selena me tjednima ispitivala je li pametno odrezati šiške ili ne. Zato sam znala da je ozbiljna u vezi s tim. Dajte sebi barem dva tjedna od prve pomisli na šiške pa sve do dolaska svom frizeru, poručila je Marino.

A što sa šiškama koje puštate da narastu? Imamo odgovor kako ih što bolje oblikovati.

Izvor: zadovoljna.hr