6 komada odjeće koje niže djevojke moraju imati u ormaru

odjeća, moda, ženska moda, moda i ljepota, odjeća, niske cure, ormar, ormar, odjeća, slaganje

1. Hlače širokih nogavica

Ovaj model hlača idealan je za niske djevojke iz vrlo jednostavnog razloga - savršeno skriva potpetice koje su neizostavne u njihovim outfitima. Za maksimalan efekt posegni za modelima visokog struka koji će dodatno izdužiti tvoje noge i u trenu ćeš izgledati puno više.

2. Obuća s platformom ili potpeticama

Kad je obuća u pitanju, jasno je da niske cure trebaju malo "pojačanje" u smislu potpetica ili platforme. To je zasigurno najjednostavniji i najučinkovitiji način za dodavanje nekoliko centimetara svojoj visini. Još kad ih uskladiš uz druge komade s ove liste...

3. Traperice visokog struka

Traperice su bezvremenski modni klasik bez kojega ne možemo zamisliti svoju garderobu, a visoki struk je najbolji način za postizanje dugih nogu o kojima mnoge djevojke samo maštaju. Pa, kad spojiš to dvoje dobit ćeš neizostavni modni komad koji bi svaka niska djevojka trebala imati u svom ormaru. Ustvari, nekoliko njih!

4. Kratki kaput

Predimenzionirani dugački kaputi zaista mogu biti vrlo ugodni za nošenje, ali činjenica je da ne idu u korist tvojoj visini. Stoga pri odabiru kaputa biraj kraće modele i svakako izbjegavaj one koji padaju s ramena. Ti kaputi dodatno će skratiti tvoje ruke i djelovat ćeš niže nego što zaista jesi.

5. Košulja s "V" izrezom

"V" izrez je uz visoki struk najbolji modni saveznik za niske djevojke jer otvara vrat i tako vizualno izdužuje figuru. Upravo su zato košulje s ovim magičnim izrezom tvoji najbolji modni saveznici. Osim što će te izdužiti, odlično će se uklopiti uz druge odjevne komade i tvom outfitu dodati dozu elegancije.

6. Midi haljina stegnuta u struku

Većina ljudi zna dobro poznatu stilsku formulu - niske djevojke i maksi haljine ne funkcioniraju zajedno. Nažalost, to je istina. Ali, s druge strane, midi haljine odličan su izbor za niske djevojke, posebno ako su stegnute u struku. Taj detalj vizualno će izdužiti tvoje noge. I naravno, ne zaboravi na "V" izrez!

Izvor: 24sata.hr