FOTO  20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu)

20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu)

Ljetni godišnji odmori za većinu su završili i šest dana dijeli nas od prvog dana mjeseca rujna. To znači da naveliko počinjemo razmišljati o jesenskoj modi, a garderobu već sada možete obnoviti s novom torbom za posao.

Vrućine nas još uvijek ne napuštaju, ali to nije razlog da ne krenemo planirati modne kombinacije koje ćemo nositi u sezoni koja je pred nama. Planiranje možete započeti i s izborom torbe za posao koja će ove jeseni i zime biti vaš glavni modni adut.

Čiste linije i klasični modeli torbi uvijek su dobrodošli u hladnijim mjesecima, a od boja prevladavaju sve nijanse smeđe, crvena, siva i, naravno, nezaobilazna crna te i dalje popularan zmijski uzorak. U trgovinama smo pronašli modele torbi prilagodljive raznoraznim modnim kombinacijama i stilovima koje ćete željeti iznositi i u koje će vam stati sve potrebno za posao i ostatak dana jer često se dogodi da nakon posla obavljamo druge obaveze ili se zadržimo u gradu pa tek navečer dođemo kući.

Veselimo se jeseni, a još više zbog sitnica koje nam uljepšavaju svakodnevicu kao što je dobra torba. Modele za nadolazeću sezonu razgledajte u fotogaleriji, a vjerujemo da ćete među ovih 20 odličnih torbi pronaći (barem) jednu koju ćete rado nositi iz dana u dan.