FOTO  20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu)

torba, ženska torba, modni dodatak

Ljetni godišnji odmori za većinu su završili i šest dana dijeli nas od prvog dana mjeseca rujna. To znači da naveliko počinjemo razmišljati o jesenskoj modi, a garderobu već sada možete obnoviti s novom torbom za posao.

Vrućine nas još uvijek ne napuštaju, ali to nije razlog da ne krenemo planirati modne kombinacije koje ćemo nositi u sezoni koja je pred nama. Planiranje možete započeti i s izborom torbe za posao koja će ove jeseni i zime biti vaš glavni modni adut.

Čiste linije i klasični modeli torbi uvijek su dobrodošli u hladnijim mjesecima, a od boja prevladavaju sve nijanse smeđe, crvena, siva i, naravno, nezaobilazna crna te i dalje popularan zmijski uzorak. U trgovinama smo pronašli modele torbi prilagodljive raznoraznim modnim kombinacijama i stilovima koje ćete željeti iznositi i u koje će vam stati sve potrebno za posao i ostatak dana jer često se dogodi da nakon posla obavljamo druge obaveze ili se zadržimo u gradu pa tek navečer dođemo kući.

Veselimo se jeseni, a još više zbog sitnica koje nam uljepšavaju svakodnevicu kao što je dobra torba. Modele za nadolazeću sezonu razgledajte u fotogaleriji, a vjerujemo da ćete među ovih 20 odličnih torbi pronaći (barem) jednu koju ćete rado nositi iz dana u dan.