Top sedam pametnih aplikacija za svakog pravog poslovnjaka

mobitel

Za sve poduzetnike, ali i one koji to nisu, najjednostavnije rješenje je preuzeti aplikacije koje će vam olakšati brojne obveze i pomoći vam na putovanju, piše 24sata.hr.

Bilo da se radi o poslu ili slobodnom vremenu, neke od ovih aplikacija dobro će vam doći, a dostupne su i za Android i za iOS.

DocuSign za e-potpisivanje dokumenata

Uz DocuSign štedite na vremenu jer ne ostavljate dokumente da čekaju vaš potpis dok ste vi van ureda, nego ih autorizirate e-potpisom. Jednostavna i sigurna za korištenje, ova aplikacija omogućava vam da i prikupljate potpise od drugih. DocuSign cloud najviše je korištena platforma za e-potpisivanje i digitalnu transakciju koju koristi više od 50 milijuna ljudi u čak 188 zemalja svijeta.

Više vam nisu potrebni printer, skener ili faks, pa čak ni olovka, jer uz DocuSign možete potpisivati sve dokumente samo uz pomoć svojih prstiju.

Uber kad ste na putovanju

Kad ste na poslovnom putu Uber aplikacija je must have, a često je i odlično rješenje u svakodnevnim prilikama kad vam se žuri. Unazad nekoliko godina Uber je s dobrim razlogom postao jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. Jednostavnim pritiskom tipke na ekranu svog mobitela možete naručiti osobnog vozača da dođe i odveze vas do odredišta. Samo u Hrvatskoj Uber koristi gotovo 100 tisuća ljudi, a prisutan je u 70 zemalja i više od 500 gradova.

mBanking za brže plaćanje računa

Financijske aplikacije za mobilno plaćanje, uključujući aplikacije za mobilno bankarstvo i mobilni "novčanik", u totalnom su procvatu.

Američki stručnjaci procjenjuju da će tržište tih aplikacija do 2020. godine vrijediti gotovo dvije milijarde američkih dolara. Tako i na našem tržištu mobilno bankarstvo postaje sve popularnije.

Broj građana koji koriste mobilno bankarstvo Hrvatske poštanske banke lani je porastao za čak 40 posto, a broj transakcija je udvostručen.

Mobilna aplikacija mHPB za poduzetnike omogućuje pristup osobnim i poslovnim računima na jednom mjestu, nudi brzo plaćanje, uključujući i opciju "slikaj i plati". Usto imate uvid u račune te brojne servise, a sve to uz maksimalnu sigurnost i prijavu otiskom prsta na mobilnom uređaju.